PSV/FC Eindhoven ontvangt ADO Den Haag

PSV/FC Eindhoven ontvangt ADO Den Haag
2 min

De competities van PSV en Jong PSV liggen dit weekeinde even stil vanwege interlandvoetbal, maar de vrouwen van PSV/FC Eindhoven gaan gewoon door. Vrijdagavond krijgt het team van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic bezoek van ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld op De Herdgang en begint om 19.30 uur. Zorg dat jij er ook bij bent om de PSV Vrouwen aan te moedigen!

Gelijkspel in Den Haag
Eerder dit seizoen hielden ADO Den Haag en PSV/FCE elkaar in evenwicht en werd het in het Kyocera Stadion 2-2. PSV/FC Eindhoven werd op een 2-0 achterstand gezet, maar via Daniëlle van de Donk en Jeslynn Kuijpers knokten de dames zich terug tot 2-2. Kansen op de overwinning kreeg PSV/FC Eindhoven ook nog, maar onder meer de paal en de lat stonden de volle buit in de weg.

PSV/FC Eindhoven en ADO in vorm
Tegenstander ADO Den Haag is de laatste tijd op dreef. Het won tien van de laatste dertien wedstrijden. PSV/FC Eindhoven pakte uit de laatste twee duels zes punten en is daardoor geklommen naar de zesde plaats. RSC Anderlecht (1-0) en sc Heerenveen (2-3) werden verslagen. Hoofdcoach Vuckovic blikt vooruit op het duel met de nummer vier van de BeNe League en weet dat zijn team op zijn hoede moet zijn. “We weten wat ons te wachten staat en zijn volledig gefocust. ADO Den Haag presteert op dit moment optimaal en we zullen maximale strijd en passie moeten leveren om de drie punten in Eindhoven te houden.”

Rentree Van de Donk en Calleeuw
Voor deze wedstrijd kan Vuckovic weer een beroep doen op een aantal terugkerende speelsters als Daniëlle van de Donk en Sylke Calleeuw. Kika van Es en Michelle Hendriks zijn weer actief op het trainingsveld, maar zijn nog niet wedstrijdfit.

Kaartverkoop
Wil jij deze wedstrijd graag bijwonen en de dames steunen richting de derde opeenvolgende overwinning? Koop dan een kaartje! Het verkooploket is vanaf 18.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 1,00.