PSV Vrouwen reist af naar Den Haag

PSV Vrouwen reist af naar Den Haag
2 min

Naast PSV 1 komt ook PSV Vrouwen zondagmiddag in actie. ADO Den Haag Vrouwen is de tegenstander. Er wordt om 14.00 uur afgetrapt in het Cars Jeans Stadion en PSV kan bij winst de koppositie terug veroveren. Coach Vuckovic blikt vooruit op de ontmoeting.

Lastige tegenstander
PSV Vrouwen reist zondag af voor het uitduel met ADO Den Haag Vrouwen. Een tegenstander waartegen PSV het in Den Haag structureel lastig heeft. Coach Vuckovic beaamt dat zijn ploeg gebrand is om de winst te behalen. ‘’We zijn ons ervan bewust dat we weer een competitiekraker spelen waardoor extra motivatie om deze wedstrijd in te gaan niet nodig is. Het is aan ons om te laten zien wat we waard zijn en de drie punten naar Eindhoven te nemen.’’ Bij winst herovert PSV Vrouwen de koppositie in de Eredivisie Vrouwen.  

Samenvatting NOS Studio Sport
Vuckovic kan zondagmiddag geen beroep doen op de geblesseerde speelsters Peels, Hendriks, ten Westeneind, Akkerman, Susanna, Coolen en Tijm maar ziet een aantal speelsters goede stappen voorwaarts maken in hun herstel. De wedstrijd tegen ADO Den Haag is verplaatst naar zondagmiddag 14.00 uur in verband met de samenvatting in de uitzending van NOS Studio Sport om 18.00 uur op NPO 1.