PSV Vrouwen klaar voor PEC Zwolle

PSV Vrouwen klaar voor PEC Zwolle
2 min

Na de tussentijdse bekerwinst op topklasser Fortuna Wormerveer hervat het vrouwenteam van PSV vrijdag de Eredivisie Vrouwen tegen PEC Zwolle. Tijdens het uitduel zijn de drie punten de belangrijkste doelstelling voor coach Nebojsa Vuckovic, zo vertelde hij tijdens zijn vooruitblik op het duel met de hekkensluiter.

‘Vertrouwen’
Eerder dit seizoen werd PEC Zwolle tweemaal met ruime cijfers verslagen, toch biedt dit volgens Vuckovic geen garanties voor een succesvolle avond. “Laat ik voorop stellen dat PEC Zwolle meer heeft verdiend in de competitie dan de punten die ze tot nu toe hebben verzameld. Ze staan onderaan maar we moeten waken voor een lastige wedstrijd met een zeer gemotiveerde tegenstander. Dat wordt een uitdaging.” De coach heeft echter alle vertrouwen in zijn groep. “Onze doelstelling is winnen. Alleen de drie punten behalen, telt in Zwolle. We hebben de hele week naar het duel toegewerkt en zijn klaar voor de wedstrijd.”

Twijfel over Van Es
Er kan bij het uitduel in het IJsseldelta Stadion geen beroep worden gedaan op Michelle Hendriks. De middenvelder is weer in training maar het duel komt voor haar te vroeg. De inzet van Kika van Es is nog twijfelachtig. Langdurig geblesseerde speelsters Vanity Lewerissa, Maran van Erp en Corine Peels zijn niet beschikbaar.