PSV traint met Oranjetrio, Luckassen nog apart

PSV traint met Oranjetrio, Luckassen nog apart
2 min

Derrick Luckassen stond woensdagochtend nog niet op het veld tijdens de groepstraining van de A-selectie. De verdediger van PSV herstelt van een blessure die hij opliep in het uitduel tegen FC Utrecht, eind september. Het Oranjetrio sloot wel aan.

Trio      
Jeroen Zoet, Marco van Ginkel en Jürgen Locadia zaten gisteren (dinsdag) op de bank bij het door Nederland met 2-0 gewonnen duel met Zweden. Alle drie kwamen ze de afgelopen interlandperiode niet in actie. De Jong Oranje-spelers Bart Ramselaar, Pablo Rosario, Steven Bergwijn, Sam Lammers en Yanick van Osch keren eind deze week terug op De Herdgang. Zij speelden dinsdag met 1-1 gelijk tegen Jong Oekraïne.

Luckassen    
Ook Derrick Luckassen, Hirving Lozano, Gastón Pereiro en Santiago Arias stonden om uiteenlopende redenen nog niet op het veld. Een gedeelte keert nog terug van het interlandvoetbal aan de overkant van de oceaan, Luckassen werkt aan het herstel van zijn blessure. Dinsdag trainde hij nog individueel op het veld op De Herdgang, woensdag meldde hij zich aan het eind van de training nog even op het veld. De al langer geblesseerde Ramon Pascal Lundqvist trainde wel mee met de A-selectie. Lundqvist kwam bijna een jaar geleden voor het laatst officieel in actie voor PSV, in de UEFA Champions League tegen Atlético Madrid.

https://twitter.com/PSV/status/918035216559681536