PSV eert jarige Mister PSV met speciale cadeaus

PSV eert jarige Mister PSV met speciale cadeaus
3 min

Willy van der Kuijlen is jarig! Exact 70 jaar geleden werd Mister PSV geboren in Helmond. Speciaal voor zijn 70e verjaardag ontvangt Willy een speciale editie van het PSV Magazine, een Limited Edition shirtbox met daarin een replica van het shirt waarin hij vele successen vierde en een Willy van der Kuijlen PSV-sjaal.

Verrast
Het clubicoon kreeg in de rust van het duel tussen PSV en FC Rostov ten overstaan van een vol Philips Stadion alle cadeaus overhandigd. “Ze hebben me goed te pakken”, lachte Mister PSV eerder vandaag, toen hij door algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager Marcel Brands in de werkkamer van Gebrands gefeliciteerd werd. “Het is heel leuk om te zien dat de club zoiets voor mij doet. Hartstikke mooi”, aldus een verraste Willy.

De cadeaus: zijn PSV Magazine
Speciaal vanwege zijn 70e verjaardag staat de aankomende editie van het Magazine voor een groot gedeelte in het teken van Mister PSV. Willy siert de voorkant van het Magazine en verschillende terugkerende rubrieken zoals ‘De Jonge Jaren Van…’, ‘Vrouw en Voetballer’ en ‘Wat eens d’oude Glorie’, hebben een Willy-touch gekregen. Uiteraard komt ook Willy zelf uitgebreid aan het woord in het blad, waar we komende week nog veel meer over vertellen.

Limited Edition Retro Box
Voor de speciale gelegenheid is tevens een Limited Edition Retro Box ontwikkeld. De box, waarvan Willy zelf de eerste in ontvangst nam, bevat een shirt met lange mouwen wat een kopie is van het thuisshirt, zoals in de jaren 70 gedragen door Mister PSV. Hoewel het clubicoon geen vast rugnummer had, speelde Willy veelal met nummer 11 op de rug. Een nummer dat daarom niet kan ontbreken op dit historisch PSV-shirt. Het shirt is verpakt in een gelimiteerde luxe giftbox met daarin een genummerd handtekeningcertificaat waarop de originele handtekening van Willy van der Kuijlen staat. De box kost € 70,- en is binnenkort in een beperkte oplage van 100 stuks verkrijgbaar in de PSV FANstore. Een prachtig aandenken aan misschien wel de grootste PSV’er aller tijden.

PSV-sjaal Willy van der Kuijlen
De PSV FANstore heeft tot slot ook een speciale fansjaal voor Willy laten maken. De sjaal bevat de tekst ‘Mister PSV’ aan de ene zijde en ‘Willy van der Kuijlen’ op de andere zijde. Deze is vanaf donderdag te koop in de FANstore en online voor € 14,99.

De cover van het nieuwste PSV Magazine, dat volgende week verschijnt De cover van het nieuwste PSV Magazine, dat volgende week verschijnt