Nieuws | Hirving ‘Chucky’ Lozano prachtig onthaald bij rentree

1 min

De hereniging tussen Hirving Lozano en de supporters van PSV werd nog magischer dan gedacht. Nog voordat hij het veld betrad kreeg hij het publiek op de banken. Zijn officiële rentree werd een waar kippenvelmoment.

In de 56e minuut en met een voorsprong van 3-0 op NEC, kwam ‘Chucky’ weer voor het eerst in vier jaar binnen de lijnen van het Philips Stadion. De buitenspeler werd in 2019, na 79 duels en 40 doelpunten, verkocht aan SSC Napoli. Op transfer deadline day voegde hij zich voor de tweede keer bij PSV. Door de interlandperiode was het even wachten op zijn eerste minuten, maar daardoor was de magie er zeker niet vanaf. Het Philips Stadion zong de dribbelaar minutenlang luidkeels toe en dat betaalde hij terug: na een magistrale actie verdiende hij een strafschop voor zijn ploeg.