Jong PSV met vijftal A-selectie tegen FC Dordrecht

Jong PSV met vijftal A-selectie tegen FC Dordrecht
2 min

Jong PSV speelt vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Dordrecht met een vijftal uit de A-selectie. Albert Gudmundsson, Dante Rigo, Armando Obispo, Kenneth Paal en doelman Yanick van Osch sluiten aan voor het duel op De Herdgang. Cody Gakpo sluit aan vanuit PSV O19. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur.

Vierde periode
De ploeg van trainer Dennis Haar kan tegen FC Dordrecht de strijd om de vierde periodetitel nog in leven houden. Daarvoor moet Jong PSV volgende week waarschijnlijk ook drie punten pakken op bezoek bij Fortuna Sittard.

Minimaal zesde
Jong PSV eindigt dit seizoen minimaal op de zesde plaats in de Jupiler League. De formatie van Haar strijdt samen met De Graafschap en Telstar nog om plek vier.

FC Dordrecht
De Dordtse Schapenkoppen bezetten momenteel de elfde plaats in de competitie. De equipe van trainer GĂ©rard de Nooijer won de derde periodetitel en is daarom al verzekerd van deelname aan de play-offs. Jong PSV won eerder dit seizoen de eerste ontmoeting van FC Dordrecht. Aan de Krommedijk eindigde de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor Jong PSV.