Jong PSV maakt zich op voor duel met koploper

Jong PSV maakt zich op voor duel met koploper
2 min

Jong PSV neemt het vanavond met een fitte en sterke selectie op tegen koploper VVV-Venlo. Onder meer Remko Pasveer en Oleksandr Zinchenko voegen zich bij de wedstrijdselectie voor het duel tegen de Limburgers. Voor € 5,- zie je Jong PSV - VVV Venlo vanavond op De Herdgang.

Steven Bergwijn
Naast Zinchenko en Pasveer sluiten ook Steven Bergwijn en Menno Koch van het eerste aan bij de 21-koppige wedstrijdselectie van Pascal Jansen. Eerder dit seizoen won zijn ploeg met 2-1 van VVV-Venlo, onder meer dankzij een prachtige vrije trap van Jordy de Wijs. Ook spits Sam Lammers scoorde in die wedstrijd. Hij zit vanavond eveneens bij de selectie.

Kom naar De Herdgang!
Benieuwd hoe Jong PSV het er tegen de koploper van afbrengt? Kom vanavond dan naar De Herdgang. De wedstrijd begin om 20.00 uur en kaarten kosten € 5,- per stuk. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop voorwaarde. Er is dus geen (Seizoen) Club Card nodig om tickets aan te schaffen. Je koopt je kaarten simpel en snel aan het verkooploket aan de jeugdzijde. Niet in de gelegenheid om naar De Herdgang te komen? FOX Sports zendt het duel in zijn geheel live uit.