Heracles gaat voor vijfde thuiszege op rij

Heracles gaat voor vijfde thuiszege op rij
2 min

Heracles Almelo gaat op zoek naar een overwinning tegen PSV tijdens de hervatting van de Eredivisie. In de laatste vijf wedstrijden boekte Heracles slechts één zege. De laatste vier thuiswedstrijden werden wel allemaal gewonnen door de ploeg van coach John Stegeman. Heracles bezet momenteel de 11e plaats in de competitie met 22 punten uit achttien duels.

Vertrek Pelupessy
Sterkhouder Joey Pelupessy vertrok in de winterse transferperiode van Heracles naar Sheffield Wednesday in Engeland. Pelupessy stond dit seizoen in alle wedstrijden aan de aftrap.

Man in vorm
Reuven Niemeijer is de man in vorm bij de Heraclieden. De middenvelder stond in alle voorgaande achttien wedstrijden in de basis en hij trof maar liefst zeven keer doel. In de voorbereiding op het seizoen 2016-2017 mocht Niemeijer op proef komen bij de club uit Almelo. Hiervoor speelde de inmiddels 22-jarige Niemeijer als amateur bij Quick’20 uit Oldenzaal.

Enige thuiszege ooit op PSV
Op 9 september 2015 boekte Heracles zijn enige thuiszege ooit in de Eredivisie op PSV (W1-G4-V12). Luuk de Jong zette PSV op voorsprong, maar Mark-Jan Fledderus en Thomas Bruns schoten Heracles naar een 2-1 overwinning.