Forse nederlaag Jong Oranje; Laursen scoort

Jong Oranje leed donderdagavond een pijnlijke nederlaag. Het team van Art Langeler ging op de Vijverberg met 4-1 ten onder tegen Jong België.

Steven Bergwijn, Bart Ramselaar en Pablo Rosario stonden aan de aftrap, Sam Lammers viel na de rust in en Yanick van Osch kwam niet in actie. Bergwijn en Ramselaar (aanvoerder) bleven in de rust  achter in de kleedkamer. Jong Oranje speelt aankomende dinsdag om 18.00 uur tegen Jong Andorra.

Sam Lammers kende een goede invalbeurt, maar wist niet te scoren | © Soccrates Sam Lammers kende een goede invalbeurt, maar wist niet te scoren | © Soccrates

Laursen scoort als invaller
Nikolai Laursen won met Denemarken O21 met 5-0 van de leeftijdsgenoten van Oostenrijk. Laursen begon op de bank, maar kwam in de tweede helft als invaller in het veld, in de 86e minuut scoorde hij de 0-4. Laursen speelde zijn tweede interland, bij zijn debuut vorig jaar wist hij tegen Polen ook al het net te vinden.

Oproep Jurich Carolina
Jurich Carolina heeft alsnog een oproep ontvangen van de bondscoach van Curaçao. Carolina zat wel bij de voorlopige selectie, maar kreeg in eerste instantie geen uitnodiging. Naast Carolina maakt ook PSV-doelman Eloy Room deel uit van de selectie van Curaçao voor duels met Bolivia vandaag en komende maandag.