Exclusief Van der Kuijlen-retroshirt verkrijgbaar

Exclusief Van der Kuijlen-retroshirt verkrijgbaar
2 min

Voor de 70e verjaardag van Willy van der Kuijlen heeft PSV een Limited Edition Retro Box ontwikkeld. De box, waarvan Willy zelf de eerste in ontvangst nam, bevat een shirt met lange mouwen wat een kopie is van het thuisshirt, zoals in de jaren 70 gedragen door Mister PSV. Deze is nu in beperkte oplage in de PSV FANstore en op PSVFANstore.nl verkrijgbaar.

Limited Edition Retro Box
Hoewel het clubicoon geen vast rugnummer had, speelde Willy veelal met nummer 11 op de rug. Een nummer dat daarom niet kan ontbreken op dit historisch PSV-shirt. Het shirt is verpakt in een gelimiteerde luxe giftbox met daarin een genummerd handtekeningcertificaat waarop de originele handtekening van Willy van der Kuijlen staat. De box kost € 70,- en is in een beperkte oplage van 100 stuks verkrijgbaar in de PSV FANstore of via deze link. Een prachtig aandenken aan misschien wel de grootste PSV’er aller tijden.

PSV-sjaal Willy van der Kuijlen
De PSV FANstore heeft ook een speciale fansjaal voor Willy laten maken. De sjaal bevat de tekst ‘Mister PSV’ aan de ene zijde en ‘Willy van der Kuijlen’ op de andere zijde. Deze is te koop in de FANstore en online (klik hier) voor € 14,99.