Cocu over uitschakeling in Europa League

Cocu over uitschakeling in Europa League
2 min

Phillip Cocu was uiteraard teleurgesteld over de uitschakeling van zijn team in de UEFA Europa league. Lees hier zijn reactie.

Niet goed genoeg
“Ik ga er vanuit dat de spelers voor de volle honderd procent met de aandacht bij deze wedstrijd waren”, was het antwoord van Cocu op een Russische vraag of PSV al met de gedachten bij het duel met Ajax was. ”We waren vandaag niet goed genoeg om Zenit te verslaan. We probeerden in de wedstrijd te komen, daarvoor kregen we twee mogelijkheden. Eerst de afgekeurde goal bij een corner - ik weet niet of die wel achter ging - en de penalty. Maar die kansen hebben we niet benut.”

Terechte winnaars
“Zenit heeft een volwassen ploeg, goed georganiseerd met individuele kwaliteiten. En met topspelers die verschil maken op internationaal niveau. Vandaag hebben ze zich iets anders laten zien dan in Eindhoven, maar dat het een ploeg is met veel kwaliteiten is duidelijk. Wij waren niet in topvorm en dat moeten wij zijn om van Zenit te winnen. Zenit was vandaag de betere ploeg en ook de terechte winnaar.”