Agenda | Philips Stadion opent deuren tijdens open training

Agenda | Philips Stadion opent deuren tijdens open training
2 min
PSV1

Door de 8-0 overwinning op sc Heerenveen is PSV slechts één punt verwijderd van de titel. Komende week bereidt de A-selectie zich voor op het kampioensduel met Sparta Rotterdam en dat kun jij live meemaken. Dinsdagochtend zijn de deuren van het Philips Stadion namelijk geopend voor een open training.

Vanaf 09.30 uur kun je het stadion betreden via ingang 10. De training begint precies een uur later, om 10.30 uur. Na afloop van de open training kun je op P Oost terecht in de mini-FANzone. Hier kun je gamen met PSV Esports, springen op de springkussens en uiteraard is ook Phoxy aanwezig. Daarnaast zijn er gedurende het hele evenement verschillende cateringpunten geopend, zodat het je aan niets ontbreekt. 

Speciaal voor de open training is de PSV FANstore vanaf 09.00 uur geopend. Hier ligt het kampioensshirt 2023-2024 natuurlijk in de schappen, zodat jij op zondag 5 mei in stijl kan genieten van een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen.

Meivakantie
Gedurende de meivakantie organiseert PSV verschillende activiteiten voor jong en oud, mis niets en bekijk de agenda via onderstaande link.Bekijk hier wat jij tijdens de meivakantie kan doen bij PSV!

PSV in de meivakantie