1-1
30 april, 00:00
JVOZ O13 logo

Vandaag een wedstrijd tussen 2 middenmoters in de U13 competitie, JVOZ laat vanaf de aftrap zien om voor de 3 punten naar Eindhoven gekomen te zijn. Ze kiezen meteen vol de aanval en zijn de eerste 10 minuten het betere team, toch is het PSV dat is de 9e minuut op voorsprong komt. Een corner van Mylian draait mooi naar de 2 paal toe, dat is ook de plaats waar Jesse juist in komt gelopen, het is voor hem nu onmogelijk om deze kans te missen, dus beheerst schuift hij de bal binnen en is het tegen de verhoudingen in 1-0. Gesterkt door de voorsprong gaat PSV iets beter spelen al is het nog steeds niet overtuigend wat de boys laten zien, het gevecht speelt zich vooral af op het middenveld en grote kansen zijn er voor beide teams niet, al komt JVOZ 1 keer gevaarlijk voor de goal maar schuift de speler de bal net langs. In de 23 minuut bij een vrije trap van JVOZ gaat de bal tegen de lat en via een rug van een speler van de bal net over de lijn dus een geldig doelpunt. Gezien het spelbeeld een terechte 1-1. Dit is ook de ruststand.

Na de rust is het PSV dat toch iets meer van zich zelf laat zien, al blijft JVOZ stug weerstand bieden en blijft men het met lange ballen proberen. Dylan probeert het met een schot vanaf een meter of 25 maar mist precisie. In de 39 minuut is het voor iedereen een duidelijk waarneembare handsbal in de 16 meter maar de scheidsrechter ziet van een grote afstand er geen penalty in. PSV gaat steeds meer druk zetten om tot scoren te komen, maar zoals vaker dit seizoen wil de bal er niet in en ontbreekt het nodige geluk. In de 58 minuut wordt Mo gevloerd in de 16 meter en krijgt hierdoor een penalty, hij gaat deze zelf nemen, en een gezegde zegt dat de gevloerde speler nooit zelf de pingel moet nemen. En ook nu komt dit gezegde weer uit de slecht genomen penalty komt op de benen van de keeper en gaat er dus niet in en zo blijft dus de brilstand staan op het score bord. Al met al een matige wedstrijd van de boys van PSV U13 waar misschien iets meer ingezeten had als het geluk ook eens een keer mee had gezeten. Maar het geluk is dit jaar niet aan deze boys gegeven, maar ook wel weer zo dat je dat af moet dwingen. De volgende wedstrijd is as dinsdag middag tegen Sparta. Sparta is al kampioen. Dus hier kunnen de boys laten zien wat ze waard zijn, en alles geven.