0-0
18 februari, 13:00
NAC Breda JO13-1 logo

Het Verslag

Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen NAC voor het team van trainer Tim Wolf. De thuiswedstrijd werd met 2-0 gewonnen, maar werden de doelpunten in de laatste minuten gescoord. Dus het kan een lastige middag gaan worden voor PSV O13.

PSV begint goed aan de wedstrijd en heeft meteen enkele grote kansen. Maar de schoten van Julian Kuipers en Jesper Uneken gaan langs en over het doel heen. Shijon Martina weet de achterlijn te halen in de 8e minuut en kan de bal voorgeven. Maar de doelman kan er nog net zijn hand tegen krijgen. De grootste kans is voor Jaivy Laurens, maar deze is onzorgvuldig bij het afwerken terwijl hij vrij voor het doel staat. De ruststand is dus 0-0

In de tweede helft wordt het meer een strijd, het goede voetbal wordt steeds minder. De NAC verdediging staat goed en geeft geen krimp. Het spel gaat op en neer maar echt grote kansen komen er niet. Totdat een vrije trap van NAC verkeerd wordt ingeschat door Niek Schiks, de PSV doelman. Maar gelukkig kan Livano Commencia de bal nog net voor de doellijn weg trappen. Beide ploegen proberen het nog wel tot het laatste fluitsignaal, maar het lukt het vandaag niet om tot scoren te komen. Dus laat PSV twee punten liggen op Feyenoord die wel hun wedstrijd wisten te winnen. Woensdagmiddag om 17.00  uur de vooruit te spelen competitiewedstrijd uit tegen N.E.C., andermaal een lastige tegenstander.