3-2
15 oktober, 00:00
Brabant United O14 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en dat leverde na twee minuten al de eerste corner op. De corner werd afgeslagen en in de tegenaanval had Brabant United al direct een kans op een doelpunt. De bal werd echter net naast geschoten. Direct daarna hadden de bezoekers wederom een grote kans maar ook deze werd niet benut. Na deze hectische beginfase probeerde PSV de wedstrijd naar zich toe te trekken. PSV speelde echter in een te laag tempo waardoor PSV het de bezoekers niet erg lastig maakte. Daarentegen konden de bezoekers diverse keren gevaarlijk worden. In de 21e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong na een onnodig weggegeven corner. De corner werd hard ingekopt door de spits van de bezoekers, 0-1. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong want één minuut later was het Mohamed die met een vrije trap van wel 25 meter de keeper verschalkte, 1-1. Vijf minuten voor de rust had PSV een goede kans om op voorsprong te komen. Na een steekbal van Dyon kwam Milan vrij voor de keeper maar zijn inzet werd door de keeper gekeerd.

PSV begon sterk aan de tweede helft en na twee minuten kwam de thuisclub op voorsprong. Een voorzet van Sven werd door Mylan ingetikt, 2-1. Direct daarna had PSV een goede kans om de voorsprong uit te breiden maar de mooi opgezette aanval werd niet goed uitgespeeld. PSV had nu meer controle over de wedstrijd al moest PSV alert blijven op de counter van de bezoekers. In de 46e minuut leverde een counter van de bezoekers de gelijkmaker op. De spits van Brabant United liep gemakkelijk door de verdediging van PSV, omspeelde de keeper en tikte de gelijkmaker binnen. PSV liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging een tempo hoger spelen. In de 62e minuut leverde dit wederom de voorsprong op. Na een ingooi van Jesse pikte Mylian de bal op. Zijn voorzet werd door de inlopende Dyon ingetikt, 3-2. Brabant United was daarna niet meer bij machte om het PSV nog moeilijk te maken zodat de drie punten in Eindhoven bleven.

Janssen (Gadellaa), Van den Berk, Landfeld, Giebels, Arts (Comenencia), Dorenbosch, Jimenez, Van de Riet, Nassoh, De Mol (Nicolaas), Simons (Achenteh).