0-0
30 september, 11:30
PSV O17 logo
NEC/FC Oss JO17-1 logo

De voorbereiding op de wedstrijd was van hoog niveau, het positiespel werd goed uitgevoerd en dat beloofde wat voor de wedstrijd. Beide teams gingen van start om direct druk te zetten op de tegenstander, maar na 5 minuten liet N.E.C. het spel over aan PSV. De ploeg uit Nijmegen zakte terug op eigen helft en daardoor kreeg PSV de eerste kans om te scoren. Helaas leverde dat geen doelpunt op. PSV bleef maar aandringen om een doel punt te forceren, maar dit lukte niet omdat bij de gasten de verdediging goed stond. In de 24e minuut kreeg N.E.C. een stafschop, maar deze werd niet benut zodat het 0-0 bleef.

De tweede heft begon voor PSV goed, maar naar 15 minuten zakte PSV iets terug. Daar werd dit snel weer opgepakt. Door alleen hard te werken word je niet beloond met een doelpunt, je moet ook geluk hebben om de tegenstander te kunnen verrassen. Zo eindigde de wedstrijd in een  0-0 gelijkspel.

Opstelling: 1 Maxime Delanghe 2 Shurandu Sambo 3 Mees Kreekels 4 Dennis Vos 5 Ian Maatsen 6 Damian Timan 7 Sekou Sadibe 8 Andi Koshi 9 Yorbe Vertessen 10 Mathias Kjølø 11 Nigel Thomas.
    Wisselspelers :12 Elgero King 13 Matuta La Nkenda Nosa 14 Beslan Sagov 15 Jochem van Dijk 16 Jurre Schaafsma 17 Jeremy Antonisse 23 Victor Camps