Sparta Rotterdam JO17-1 logo

Sekou Sidibe
  2. Bijzonderheden

Eigen doelpunt 1x

Deze wedstrijd tussen PSV en Sparta was een belangrijke wedstrijd, we stonden voor het duel gelijk in aantal punten. Dat kon je ook meteen zien in het begin van de wedstrijd.Sparta zette meteen hoog druk op onze verdediging en al na 4 minuten scoorden de gasten de 0-1. Na tien minuten onder druk hebben te gestaan kwam PSV beter in de wedstrijd en had het de controle. Zo kregen we verschillende kansen om de 1-1 te maken, maar het geluk was niet aan onze kant.

Na veertien minuten was het Yorbe Vertessen die de bal voor gaf en een speler van Sparta raakte de bal ongelukkig en passeerde daarmee zijn eigen keeper: 1-1. In de tweede helft ging PSV door zoals de eerste helft was geƫindigd om de 2-1 te scoren en hadden de meeste kansen daarvoor. Uiteindelijk in de 56 minuut was het Nigel Thomas die de voorgaf en Sekou Sidibe maakten met een kopbal de verdiende 2-1. Daarna hadden we nog diverse kansen om de om een derde te maken, maar het bleef bij een mooie 2-1 zege.

Opstelling: 1 Maxime Delanghe 2 Shurandy Sambo 3 Mees Krekels 4 Elgero King 5 Ian Maatsen 6 Mathias Kjolo 7 Sekou Sidibe ( 60 minuut Andi Koshi ) 8 Damian Timan  9 Yorbe Vertessen 10 Mohammed Aminr Ihattaren ( 79 minuut Jochemvan Dijk )11 Nigel Thomas (78 minuut Beslan Sagov )