De Herdgang

De Herdgang | © Bram Berkien

Het eigen sportcomplex van PSV, de Herdgang, ligt nauwelijks vijf kilometer ten noorden van het Philips Stadion. Het is de trainingslocatie van het eerste elftal en trainings- en speellocatie van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugd- en amateurteams. De trainingen en wedstrijden van de jeugd op sportcomplex De Herdgang zijn doorgaans vrij toegankelijk. 

Het complex ligt aan de Oirschotsedijk in Eindhoven, in een bosrijke omgeving. Het terrein is opgesplitst in een prof- en jeugdzijde. De jeugdzijde bestaat uit zeven voetbalvelden, waarvan een hybride veld en drie kunstgrasvelden, en het Mark van Bommel-veldje. Bij het hoofdveld is een overdekte tribune die plaatst biedt voor honderden toeschouwers.

Het jeugdcomplex op De Herdgang is in 2005-2006 volledig verbouwd tot het moderne sport- en trainingscomplex van dit moment. De jeugdopleiding is één van de pijlers van de club en PSV blijft het topsportklimaat op De Herdgang constant ontwikkelen. Er zijn verbouwingsplannen in vergevorderd stadium om De Herdgang in 2017 opnieuw van een flinke upgrade te voorzien.