PSV FANstore
PSV FANstore
Nederlands elftal-thuisshirt
Vanaf € 69,99! Incl. gratis bal


  PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Vrienden Loterij
Nivea for Men
PLUS
Burger King

PSV - Feyenoord (26-2-2012)

Voorbeschouwing    Verslag

Hoofdcoach Fred Rutten keek daags na de 4-1 overwinning op Trabzonspor alweer vooruit naar komende zondag, voor de wedstrijd tegen Feyenoord. “Het zijn altijd wedstrijden die op zichzelf staan. De strijd om het kampioenschap zal er een worden die nog heel lang gaat duren”, zei Rutten, gevraagd naar de rol van het duel in de race om de titel.

Hoofdcoach Fred Rutten tijdens het persgesprek van vrijdagmiddag. Hoofdcoach Fred Rutten tijdens het persgesprek van vrijdagmiddag.
PSV

Niet focussen op tegenstander

Gevraagd naar het ontbreken van topscorer Guidetti, zei Rutten op De Herdgang niet zo bezig te zijn met de tegenstander. “Je moet bezig zijn met je eigen team en niet focussen op de tegenstander. Wij zijn ook niet afhankelijk van één speler. Met het beleid dat Feyenoord voert, met creatief inkopen of huren van spelers die een toegevoegde waarde hebben, vind ik wel dat ze op de goede weg zijn en kun je zien dat spelers zich op een dusdanige manier ontwikkelen dat het team beter wordt.”

Drukte bij de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Feyenoord. Drukte bij de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Feyenoord.
PSV

Drie punten in eigen huis houden

Van PSV wordt maar één ding verwacht zondag en dat is drie punten pakken. “Wij zijn een topclub en blijven een topclub. Wij worden altijd bekeken door een bril ‘PSV moet altijd winnen’. Met alle respect wat er de aflopen jaren bij Feyenoord is gebeurd, ze zitten in een andere fase. Ze mogen alles, niet alleen individueel maar ook als team. In ons eigen stadion worden wij afgeschilderd als favoriet en daar kan ik wel mee leven. Ik kan niet inschatten wat voor een wedstrijd het zal gaan worden. We gaan spelen met de bedoeling om de drie punten in eigen huis te houden”, zei Rutten.© PSV NV
Wedstrijdprogramma 2013-2014
Wedstrijdprogramma in word of pdf
Het PSV Wedstrijdprogramma 2013-2014 is beschikbaar in een aantal formaten. Zo is het competitieprogramma gemakkelijk in je agenda te zetten via Flogs! en te downloaden in Microsoft Word en Abode Acrobat-formaat.

Klik op het logo en voeg de PSV kalender direct toe aan jouw digitale agenda
pdf word
Laatste wijziging(en): 7 maart 2014

 
 
© PSV NV 2013 Auteursrecht voorbehouden | Privacy verklaring | Privacy & Cookies