PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV FANstore

Uitgebreide PSV-collectie en gratis parkeren

Dé winkel voor de echte PSV-supporter! Hier vind je de meest uitgebreide PSV-collectie van Nederland. De medewerkers van de PSV FANstore doen er alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd zoals handtekeningsessies, Phoxy activiteiten en supportersacties. Daarnaast kun je hier regelmatig terecht voor spectaculaire aanbiedingen. Loop dus gerust eens binnen om het PSV gevoel te ervaren.

PSV FANstore, de winkel voor de echte PSV Supporter. PSV FANstore, de winkel voor de echte PSV Supporter.

Grootste Nike voetbalschoenencollectie

De PSV FANstore heeft het grootste assortiment Nike voetbalschoenen. Op elk moment zijn de laatste kleuren en modellen verkrijgbaar van de Nike Mercurial, Total90, Tiempo en CTR360. Ook zijn vanwege de nauwe samenwerking met Nike regelmatig "Limited Editions" verkrijgbaar. Koop je voetbalschoen in de PSV FANstore en je bent klaar om te presteren op het voetbalveld. Maak je schoenen helemaal uniek door ze in de PSV FANstore te laten borduren met je eigen naam, rugnummer of initialen. Bovendien scoor je nog eens 10% extra korting op alle schoenen als je lid bent van ONS PSV XL en de PSV Phoxy Club.

PSV

Gratis parkeergelegenheid op P2

Bezoekers van de PSV FANstore kunnen gratis parkeren op P2 aan de Frederiklaan. Bel bij de slagboom aan door op de info-knop te drukken, dan doet de receptioniste graag voor je open. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

PSV FANstore is gevestigd in het Philips Stadion
Ingang 17 Philips Stadion
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
T +31 (0)40 2505 505
F +31 (0)40 2505 603
fanstore@psv.nl


PSV FANstore PSV FANstore
PSV FANstore PSV FANstore PSV FANstore PSV FANstore
Foto's: © PSV Media

 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies