Edison Mendez wordt definitief PSV'er

28 november 2006 16:15
PSV MEDIA - PSV heeft de optie in het huurcontract van Edison Mendez (27) gelicht. Na dit seizoen is de international uit Ecuador nog drie jaar speler van PSV. Ronald Koeman deelde dat nieuws vanmiddag mee aan de spelersgroep.

© Pics United - Edison Mendez. © Pics United - Edison Mendez.
PSV
"Blij en dankbaar"
Mendez was aanvankelijk voor één seizoen gehuurd van LDU Quito uit zijn geboorteland. De middenvelder maakte vanaf het begin een sterke indruk en PSV maakt daarom gebruik van de optie in zijn contract. Mendez is tot 2010 in Eindhovense dienst. Nadat Koeman bij de lunch het nieuws had medegedeeld, volgde een luid applaus van de spelersgroep en feliciteerde iedereen de Zuid-Amerikaan. "Ik ben heel blij en dankbaar", zei Mendez in een eerste reactie tegenover PSV Media. "De trainers, de directie, de mensen van de club. Ik wil het vertrouwen dat al na vier maanden in mij is gesteld graag terugbetalen. Dit geeft me ook rust, zowel op als buiten het veld. Ik ben heel blij dat dit is bewerkstelligd", aldus Mendez, die ook op de cover staat van de gloednieuwe PSV Inside. Daarin geeft hij een uitgebreid interview.

PSV
Ideale omstandigheden
Mendez: "Als je verhuurd bent, speelt het toch altijd in je hoofd mee dat je je móet bewijzen. Nu geeft me dat ook nog meer rust in mijn spel. De komende drie-en-een-half jaar blijf ik PSV'er. Ik voel me hier goed, met mijn gezin woon ik in de stad en dat bevalt ons prima. Verder zijn de omstandigheden in Eindhoven ideaal om op het hoogste clubniveau in Nederland en Europa te presteren. Het stadion, het trainingscomplex, de mensen om het team heen. Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit team kan blijven."
© PSV NV

última próxima


 
Sponsoring