PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Ruststand PSV - AC Milan: 1-0

04 mei 2005 21:30
© Pics United / 'VOH' en Maldini. © Pics United / 'VOH' en Maldini.
In de eerste helft van de terugwedstrijd tegen AC Milan heeft PSV de eerste stap gezet: na negen minuten scoorde Ji-Sung Park op schitterende wijze de 1-0. Het team van Guus Hiddink is beter en domineert de wedstrijd.

Ji-Sung Park
Na vijf minuten kreeg PSV al een grote kans. Via Jefferson Farfán kwam de bal bij Jan Vennegoor of Hesselink, wiens halve omhaal mislukte. Hij raakte daarbij wel het hoofd van Milan-aanvoerder Paolo Maldini, die heel even aangeslagen was. Een paar minuten later was het raak voor PSV. Ji-Sung Park passte op Vennegoor of Hesselink, waarna de bal weer terugkwam bij de Koreaan. Die knalde de bal snoeihard binnen achter Dida: 1-0. Het Philips Stadion ontplofte van vreugde na deze vroege openingstreffer.

© Pics United - Park knalde de bal snoeihard binnen achter Dida: 1-0. © Pics United - Park knalde de bal snoeihard binnen achter Dida: 1-0.
Na een klein half uur veerde het stadion opnieuw op, maar Vennegoor of Hesselink kopte een vrije trap van Mark van Bommel op de lat. PSV heeft nog een doelpunt nodig om op gelijke hoogte te komen met Milan, vanwege de 2-0 eindstand in Italië.

Later meer?
© PSV NV

vorige volgende
22 december 2014 21 december 2014 20 december 2014 19 december 2014 18 december 2014 17 december 2014

vorige


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014
Overig nieuws
 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies