PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Zondag finale PSV Street League op De Herdgang

23 juni 2012 12:00
Aanstaande zondag 24 juni wordt de finale van de PSV Street League gespeeld aan de jeugdzijde van sportcomplex De Herdgang. Teams van twaalf Eindhovense basisscholen strijden om de felbegeerde titel ‘Winnaar PSV Street League 2012’. Je bent van harte welkom de teams aan te komen moedigen!

De Kameleon was de winnaar van de PSV Street League 2011. De Kameleon was de winnaar van de PSV Street League 2011.
PSV

Vanaf 10.00 uur

De Eindhovense scholen die deelnemen aan de finale zijn Atalanta, Cornelis Jetses,
Louis Buelens, De Tweelingen, Spil Rapenland, De Korenaar, Het Karregat, Theresia,
Drents Dorp, Het Startblok, De Kameleon en Karel de Grote. Het programma begint die dag om 9.50 uur met een opening waarna om 10.00 uur het startsein van de eerste poulewedstrijden wordt gegeven. Elke wedstrijd duurt twaalf minuten. Vanaf 13.45 uur begint de finaleronde waarin duidelijk zal worden in welke volgorde de teams op de plekken 3 tot en met 12 eindigen. Ten slotte strijden de twee laatst overgebleven teams om de titel ‘Winnaar PSV Street League 2012’. Naast de wedstrijden die worden gespeeld wordt ook het behendigheidsparcours van Scoren voor Gezondheid Roadshow neergezet.

PSV

PSV Street League

Het doel van de PSV Street League is om jeugd van 9 tot en met 12 jaar sportief en gezond bezig te laten zijn. Daardoor wordt de sociale cohesie in de wijken bevorderd. Deelnemers speelden elke woensdagmiddag een voetbalwedstrijdje tegen elkaar op verschillende locaties in Eindhoven. Daarnaast werkten zij in de klas aan verschillende onderwerpen als pesten, racisme en ‘jij en je wijk’, aan de hand van het PSV Street League werkboek. Ook werden er workshops gevolgd van partners die de PSV Street League mogelijk maken zoals Woonbedrijf en Menzis.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies