PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Zó bereik je het Philips Stadion bij thuiswedstrijden

09 augustus 2012 16:00
De Eredivisie seizoen 2012-2013 gaat dit weekend weer van start. Zaterdag 18 augustus staat voor PSV de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Roda JC Kerkrade. Om de bereikbaarheid van het Philips Stadion op wedstrijddagen te vergroten, heeft PSV een aantal regelingen getroffen. Lees daar hier meer over.

PSV

Met de fiets

Er is een gratis bewaakte fietsenstalling aan de Mathildelaan, tegenover ingang 22 van het Philips Stadion. Vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd is de fietsenstalling geopend. Tot een uur na de wedstrijd wordt de fietsenstalling bewaakt, daarna kun je uiteraard nog wel terecht om je fiets op de halen.

PSV

Met het openbaar vervoer

Het stadion ligt op zo’n tien minuten loopafstand van het Centraal Station Eindhoven. Nabij het Philips Stadion zijn haltes aan de Glaslaan en Mathildelaan, onder meer bereikbaar met lijn 401 en 402.

PSV

Met de auto; parkeerarrangementen

Indien de auto toch je voorkeur heeft, biedt PSV je meerdere opties. Er zijn parkeerarrangementen verkrijgbaar voor parkeergelegenheden op loopafstand van het Philips Stadion. P7 bevindt zich op het terrein van Strijp S, er rijden van hier pendelbussen van en naar het stadion. P-Vonderweg is een afgeschermd en beveiligd parkeerterrein aan de Vonderweg 11, schuin tegenover het Philips Stadion. Klik hier voor meer info of bestel direct.

PSV

Uit- en opstapplaatsen voor mindervaliden

Voor de mindervalide supporters is er een speciale uit- en opstapplaats gelegen voor ingang 8 van het Philips Stadion aan de Frederiklaan.

PSV

Contact

Voor meer informatie over de parkeerarrangementen kun je contact opnemen met PSV Kaartverkoop, bereikbaar via kaartverkoop@psv.nl of 040 2505 505 (optie 1).© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies