PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Waterman: “Wil voor eerste plek gaan”

26 mei 2012 12:15
Keeper Boy Waterman is blij dat hij PSV’er is. “Als PSV komt, wat één van de grootste clubs van Nederland is, dan is dat wel een verrassing ja.” De doelman, die voor één seizoen naar Eindhoven komt, is voornemens om te strijden om de eerste plek onder de lat. “Natuurlijk is Tyton vorig jaar gehaald, hij is een goede keeper. Maar wil ook voor de eerste plek gaan.”

Boy Waterman voor de camera van PSV TV in het St. Anna Ziekenhuis. Boy Waterman voor de camera van PSV TV in het St. Anna Ziekenhuis.
PSV

Reactie Waterman

Het eerste contact met PSV is van een aantal weken geleden. Ondanks dat Waterman degradeerde met zijn vorige club Alemannia Aachen, draaide hij een goed seizoen. “Als PSV komt, wat één van de grootste clubs van Nederland is, dan is dat wel een verrassing ja. We zijn een contract overeengekomen voor één seizoen. We zien wel wat het seizoen ons brengt en wat we uiteindelijk verder gaan doen. Ik wil voor de eerste plek gaan. Natuurlijk is Tyton vorig jaar gehaald en is dat een goede keeper. Alleen ben ik niet naar hier gekomen om op de bank te gaan zitten. Dat moet geen enkele voetballer willen, dus ik ook niet.” Waterman zal zich op zondag 1 juli melden voor de eerste training op De Herdgang.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies