PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vrije verkoop: vanaf € 10,- naar PSV-FK Zeta

18 augustus 2012 09:00
PSV moet één horde nemen om zich te plaatsen voor de groepfase van de UEFA Europa League. PSV is gekoppeld aan FK Zeta uit Montenegro. De thuiswedstrijd in het Philips Stadion vindt plaats op donderdag 30 augustus, de aftrap is om 19.00 uur. Wil jij alvast in de stemming komen? Bekijk dan onderstaand filmpje van PSV TV.PSV

Geen Club Card nodig!

Vanaf vandaag is een PSV Club Card niet nodig en is het voor iedereen mogelijk om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Supporters met een PSV Club Card hebben reeds de mogelijkheid gehad om met voorrang kaarten te kopen, maar kunnen nu ook nog kaarten aanschaffen.

PSV

Kaarten vanaf € 10,-!

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- voor volwassenen, dit geldt voor de tribunes Oost en West en Family Corner. Voor de andere vakken geldt een tarief van € 20,- en € 30,-. Voor jongeren tot en met 16 jaar en rolstoelgebruikers zijn kaarten verkrijgbaar van € 7,50 (uitsluitend via PSV FANstore).

PSV

Verkooppunten

Bestel je kaarten via Kaartverkoop Online en je hebt je kaarten direct in huis! Het is namelijk mogelijk om hier zelf je toegangskaart te printen. Uiteraard kun je ook terecht in de PSV FANstore, ingang 17 van het Philips Stadion. Vanaf vrijdag kun je ook terecht bij een verkooppunt van TicketBox.

PSV

Kassaverkoop

Kom je vanavond naar de wedstrijd PSV - Roda JC Kerkrade? Dan kun je ook voor én na de wedstrijd terecht bij het PSV Infopoint, ingang 16, om kaarten te kopen voor deze Europa League-wedstrijd.

We hebben er zin in, jij ook? Eendracht maakt macht!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies