PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vooruitblik Fred Rutten op Debreceni

03 november 2010 13:45
Hutchinson op de persconferentie. Hutchinson op de persconferentie.
Hoofdcoach Fred Rutten keek woensdagmiddag in het Philips Stadion vooruit op de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Debreceni VSC. Bij winst staat koploper PSV op tien punten. “Dat is nog geen garantie dat je overwintert, wat onze doelstelling is. Maar je bent een heel eind in die richting”, aldus Rutten. Ook Atiba Hutchinson was aanwezig.

PSV
Rutten: “Winnen enige dat telt”
“Het is belangrijk dat we de drie punten pakken, dan staan we op tien”, zei Fred Rutten. “Dat is nog geen garantie dat je overwintert, wat onze doelstelling is. Maar je bent een heel eind in die richting. Winnen is dus het enige dat telt.” Rutten verwacht dat Debreceni niet heel gesloten zal spelen. “Ik kan me niet voorstellen dat een coach in die gedachte zit, dat ze hier alleen maar komen om geen schade op te lopen. Hun enige kans is om te winnen, dan hebben ze nog enige hoop als ze nog aanspraak willen maken. Ze zullen drie keer moeten winnen.” Wel denkt Rutten dat het een ‘vervelende wedstrijd’ kan worden, als PSV niet snel tot scoren komt. “Maar in de uitwedstrijd hebben we toen ook de rust bewaard. Als tegenstander zo gesloten staat, is het heel moeilijk om heel veel kansen te creëren.”

PSV

Vijftigste Europese wedstrijd Atiba Hutchinson

Ook Atiba Hutchinson schoof aan; de Candadees speelt morgen zijn vijftigste Europese wedstrijd. “Een belangrijk duel, waarin we ons eigen spel willen spelen. Zij zullen wat meer op de counter gokken.” Over het spelen als rechtsback zei Hutch dat hij zich steeds prettiger voelt op die positie. “Ik speel er nu al een poos, het went snel en gaat ook steeds beter. Hopelijk blijft dat zo gaan. We hadden er eerder al over gesproken, dat ik ook ergens anders gebruikt kon worden. Ik wist wat ik kon verwachten.”

Rutten: “Het is belangrijk dat we de drie punten pakken.” Rutten: “Het is belangrijk dat we de drie punten pakken.”


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies