PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vooruitblik Advocaat op FC Groningen

24 augustus 2012 14:30
Dick Advocaat keek daags na de 0-5 overwinning op FK Zeta alweer vooruit naar de wedstrijd van komende zondag tegen FC Groningen. “Zondag moeten we er weer staan. De reis en omstandigheden van gisteren zijn geen excuses. Als je kampioen wilt worden moet je elke wedstrijd willen winnen”, aldus Advocaat op De Herdgang vrijdagmiddag.

Hoofdtrainer Dick Advocaat tijdens het persgesprek van vrijdagmiddag. Hoofdtrainer Dick Advocaat tijdens het persgesprek van vrijdagmiddag.
PSV

Iedere wedstrijd winnen

“Normaal gesproken hebben we het verteerd, maar dat kun je zondag pas definitief zeggen”, zei hij over de terugkeer uit een broeierig Montenegro. Op de vraag of de wedstrijd van aanstaande zondag ‘cruciaal’ is, antwoordde Advocaat gedecideerd. “Dit is de derde wedstrijd, dan kun je niet praten over een cruciale wedstrijd. Kijk naar Ajax vorig jaar: van november tot en met januari is er crisis. Dan winnen ze veertien wedstrijden op rij. Het gaat erom dat we na de laatste wedstrijd bovenaan staan. Je kunt ook zondag bij FC Groningen winnen en volgende week van AZ thuis verliezen. Je moet de eerst volgende wedstrijd altijd willen winnen”, aldus Advocaat.

PSV

Andere speelwijze

Hij verwacht dat FC Groningen iets aanvallender voor de dag zal komen dan RKC twee weken terug. “Groningen moet ook komen, ik verwacht dat ze meer naar voren willen spelen dan RKC.” Over de opstelling wilde Advocaat niks kwijt. “Die vertel ik nooit aan de pers voordat ik het de spelers heb verteld.” De wedstrijd in de Euroborg begint zondag om 16.30 uur.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies