PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vijfde plaats voor Legendary PSV

30 mei 2011 10:00
Legendary PSV is het Oude Garde Toernooi in Rotterdam als vijfde geëindigd. De oud-profs van PSV speelden vier keer gelijk op het toernooi. In totaal deden negen elftallen mee aan het toernooi dat op sportpark Terbregge werd gespeeld. Het Oude Garde Toernooi 2011 werd gewonnen door Haarlem/Telstar.

Een dolgelukkige Joop Böckling van van Haarlem/Telstar met de trofee. Een dolgelukkige Joop Böckling van van Haarlem/Telstar met de trofee.
PSV

Tweede in de groep

In de groepsfase speelde Legendary PSV twee keer met 0-0 gelijk (tegenstanders Haarlem/Telstar en Sparta Rotterdam), daarna volgde een 2-2 in de kwalificatiepoule tegen Willem II en het toernooi werd in stijl geëindigd met een gelijkspel (1-1) tegen Vitesse. Helaas kon de titel van afgelopen jaar daardoor niet geprolongeerd worden. De wisselbokaal ging voor het eerst in de geschiedenis van het Oude Garde Toernooi naar Haarlem/Telstar (deelnemer vanaf de 1e editie). De trofee werd door oud-Spartaan en Tinus Bosselaar overhandigd aan een dolgelukkige Joop Böckling, speler en manager van Haarlem/Telstar. Bij Legendary PSV speelden Berry van Aerle, Sergey Temrykov en Luc Nilis mee. Als gastspelers waren Nebojsa Vuckovic (PSV/AV), Henk Fräser (trainer PSV A1) en Youri Petrov van de partij.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies