PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Verraste fans op de foto met Supercup

07 augustus 2012 16:30
Ben je rustig aan het winkelen in de PSV FANstore, sta je ineens naast Willy van der Kuylen en de pas veroverde Supercup. ‘Mister PSV’ maakte dinsdagmiddag in een Philips Stadion een aantal foto’s met de Johan Cruijff Schaal en deed daarbij spontaan ook even de PSV FANstore aan, waar de blij verraste fans die kans niet aan zich voorbij lieten gaan.

Spontaan ging Willy van der Kuylen even naar de PSV FANstore. Spontaan ging Willy van der Kuylen even naar de PSV FANstore.
PSV

Bijzondere herinnering

Eergisteren won PSV de eerste prijs van het seizoen en dinsdag moesten de aanwezige supporters in de FANstore even twee keer kijken toen ze Willy van der Kuylen zagen lopen met de Supercup. Van der Kuylen, die zondag in Amsterdam de schaal nog uitreikte aan aanvoerder Van Bommel en de prijs daarna met hem omhoog hield, wandelde even binnen in de PSV FANstore. Kinderen en hun ouders konden spontaan op de foto met ‘Mister PSV’ en de trofee, die nog een plaats moet krijgen in het Philips Stadion. Een paar geluksvogels hadden zo naast hun aankoop ook een bijzonder verhaal te vertellen, je staat immers niet elke dag op zo’n foto. “Je zag dat die kinderen het prachtig vonden, dat is het mooiste wat er is”, zei ‘Mister PSV’.

Kinderen en hun ouders lieten deze kans uiteraard niet schieten. Kinderen en hun ouders lieten deze kans uiteraard niet schieten.
Eergisteren nog met Mark van Bommel, nu met deze jonge fans. Eergisteren nog met Mark van Bommel, nu met deze jonge fans.
Ook personeel van eetcafé De Verlenging ging even op de foto. Ook personeel van eetcafé De Verlenging ging even op de foto.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies