PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Verkoopinfo thuisduel AZ en FK Zeta-uit

17 augustus 2012 17:00
De kaartverkoop voor zowel de thuiswedstrijd tegen AZ (2/9) als het uitduel met FK Zeta (23/8) gaat zaterdagochtend van start. Voor de wedstrijd tegen AZ geldt dat je maximaal 2 kaarten per PSV Club Card kunt kopen en voor de wedstrijd tegen FK Zeta in Podgorica 1 per PSV Club Card. Lees er hier meer over.

PSV

FK Zeta - PSV, donderdag 23 augustus (21.00 uur)

De verkoop voor dit duel start zaterdagochtend om 09.00 uur via www.psvuitwedstrijd.nl. Er is een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart tot 11.00 uur. Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 18 augustus om 11.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen. Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer, de prijs voor een toegangskaart is € 14,00. De supportersvereniging PSV organiseert geen busreis of vliegreis.

PSV

PSV - AZ, zondag 2 september (14.30 uur)

De kaartverkoop voor PSV - AZ start zaterdagochtend om 09.00 uur via PSV Kaartverkoop Online. Per PSV Club Card kun je twee kaarten kopen. Bestel je je toegangskaarten online dan krijg je € 1,- korting per toegangskaart. Bestel online en je hebt de kaarten direct in huis! Je ontvangt een e-ticket, dat je thuis kunt printen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies