PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vanavond weer een nieuwe aflevering Forza PSV

05 november 2010 10:00
In de veertiende aflevering van Forza PSV een uitgebreide terugblik op het UEFA Europa League-duel met Debreceni VSC en de competitiewedstrijd tegen FC Twente van afgelopen weekeinde. Uiteraard wordt er ook vooruit gekeken met hoofdcoach Fred Rutten naar het treffen met FC Utrecht.

Presentator Paul Post hier in gesprek met hoofdcoach Fred Rutten. Presentator Paul Post hier in gesprek met hoofdcoach Fred Rutten.
PSV

19.00 uur, elk uur herhaald

Komende zondag speelt PSV in Stadion Galgenwaard tegen FC Utrecht. Forza PSV sprak in aanloop naar die wedstrijd met hoofdcoach Fred Rutten. Ook de beelden van FC Utrecht - PSV van vorig seizoen passeren de revue. In het Forum komen twee clubiconen aan het woord. Stan Valckx en Willy van de Kerkhof nemen met Paul Post het huidige seizoen onder de loep. Verder besteedt Forza PSV nog een keer aandacht aan de historische 10-0 overwinning op Feyenoord. Een supporter liet deze legendarische uitslag op zijn rug vereeuwigen en in de uitzending is te zien hoe deze tatoeage tot stand kwam. Natuurlijk ook weer de vaste programmaonderdelen zoals ‘De week van PSV’, ‘De Fanquiz’ en ook de rubriek ‘Best of PSV’, waarin deze keer het beste team uit de historie van de club wordt besproken. Forza PSV is vanavond te zien vanaf 19.00 uur en wordt ieder uur herhaald.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies