PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Vanavond kassaverkoop PSV - Roda JC

18 augustus 2012 15:00
PSV speelt vanavond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Roda JC Kerkrade. Er zijn voor deze wedstrijd nog kaarten beschikbaar. Vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd kun je terecht het PSV Infopoint (ingang 16). Je hebt voor deze wedstrijd geen cub Card nodig om kaarten te kopen.

Vanavond is er kassaverkoop voor PSV - Roda JC! Vanavond is er kassaverkoop voor PSV - Roda JC!
PSV

Beschikbare kaarten

Er zijn nog toegangskaarten beschikbaar in de hoekvakken voor € 25,- of op de lange zijde (vakken P, R en Ere Noord) voor € 55,- en € 60,-. De Family Corner is al helemaal uitverkocht. De wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade begint om 18.45 uur. Je kunt je kaarten tot vlak voor de wedstrijd ook nog kopen via PSV Kaartverkoop Online. Je kunt je toegangskaart(en) dan thuis direct uitprinten!

PSV

Online kijken? Koop je kijkcode!

Ben je niet in staat om naar het Philips Stadion te komen en heb je geen abonnement op Eredivisie Live, koop dan nu alvast je kijkcode en kijk online naar deze wedstrijd. Een losse kijkcode kost € 6,-. Je kunt ook een Eredivisie Live Go-abonnement aanschaffen, dan kijk je overal en waar je maar wilt op je PC, Mac, tablet of smartphone. Eredivisie Live go kost € 12,95 per maand. Klik hier voor meer informatie daarover!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies