PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Van Bommel: “Het voelt als thuiskomen”

14 mei 2012 20:00
Mark van Bommel heeft maandagavond zijn handtekening gezet onder een 1-jarig contract bij PSV. “Ik heb het gevoel dat ik van waarde kan zijn voor dit elftal en PSV aan een titel kan helpen”, zei Van Bommel tijdens een drukbezochte persconferentie in het Philips Stadion. De aanvoerder van het Nederlands elftal werd door PSV officieel gepresenteerd.

Mark van Bommel tijdens de persconferentie in het Philips Stadion. Mark van Bommel tijdens de persconferentie in het Philips Stadion.
PSV

Van Bommel: “Het voelt als thuiskomen”

“Ik ben erg blij dat ik na exact zeven jaar hier weer mag zijn om een contract te tekenen”, sprak Van Bommel. “Ik heb ook bij mijn vertrek naar FC Barcelona gezegd dat ik heel graag terug zou willen komen. Als ik mijn woord geef, dan houd ik mij daar aan. Het voelt ook een beetje als thuiskomen. Toen in vandaag de stad Eindhoven in kwam gereden kreeg ik weer kippenvel.” De aanvoerder van het Nederlands elftal benadrukte nog maar eens niet teruggekomen te zijn om af te bouwen. “Je bent goed of slecht, of je nu 18 of 35 jaar bent. Ik heb het gevoel dat ik van waarde kan zijn voor dit elftal en PSV weer aan een titel kan helpen na een aantal jaren, wat eigenlijk niet gebruikelijk is voor deze club. Ik kan nog wat toevoegen aan de geschiedenis van PSV. In Italië kijken ze niet naar of je jong of oud bent. Je bent goed of slecht en in Italië vinden ze me nog goed.”

PSV

Brands: “Erg trots dat hij terugkeert bij PSV”

Technisch manager Marcel Brands verklaarde erg trots te zijn op de terugkeer van Van Bommel. “Na aantal jaren in het buitenland zeer succesvol te zijn geweest, ben ik erg trots dat de aanvoerder van het Nederlands elftal terugkeert bij PSV. Een bijzonder moment, zeker voor de supporters van PSV die al heel lang naar zijn komst hebben gehunkerd. Pas heel kort geleden heeft Mark aan mij laten weten naar PSV terug te keren. We hebben ook concrete afspraken gemaakt dat Mark na zijn actieve carrière in dienst gaat treden bij PSV als trainer”, aldus Brands.

Mark van Bommel poseert voor de fotograaf bij terugkeer in Eindhoven. Mark van Bommel poseert voor de fotograaf bij terugkeer in Eindhoven.
PSV

Van Bommel: “Altijd contact gehouden met de club”

Mark van Bommel is PSV altijd blijven volgen en heeft natuurlijk ook een mening over de huidige samenstelling van de selectie. “PSV heeft momenteel een heel talentvolle groep die tot heel veel in staat is, maar wel samen moet spelen. Van afstand heb ik veel wedstrijden gekeken, en als ik niet kon dan keken mijn zoontjes wel. Ik heb altijd contact gehouden met de mensen van de club en ben heel erg blij dat ik in dit elftal ga spelen.” Over zijn ‘hereniging’ met Dick Advocaat zei hij: “Ik heb twee jaar onder Advocaat mogen trainen bij het Nederlands elftal, maar door een blessure niet het EK meegemaakt. We zijn heel erg blij en zullen ook de verantwoordelijkheid nemen. Als speler wordt heel veel van mij verwacht en dat is ook heel erg normaal.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies