PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Tweede plaats voor Legendary PSV

29 mei 2012 13:15
Legendary PSV is het Oude Garde Toernooi, dat dit jaar in Tilburg werd gehouden, als tweede geëindigd. In de finale werd na strafschoppen verloren van het organiserende Willem II. In de reguliere speeltijd werd door beide teams niet gescoord. Namens PSV wist onder meer Luc Nilis twee doelpunten te maken.

Het team waarmee Legendary PSV deel nam aan het toernooi. Het team waarmee Legendary PSV deel nam aan het toernooi.
PSV

Vier overwinningen

In de eerste wedstrijd won Legendary PSV met 1-0 van Sparta Rotterdam door een doelpunt van Chris van der Weerden. Ook de tweede wedstrijd werd met 1-0 gewonnen, ditmaal was Frank van Spreuwel trefzeker. De wedstrijden op het Oude Garde Toernooi duren 1x 20 minuten. Ook wedstrijd nummer drie werd met 1-0 gewonnen, tegenstander was NAC Breda en Luc Nilis de doelpuntenmaker. De vierde wedstrijd leverde een 2-1 overwinning op Vitesse op. Robert Fuchs opende de score, waarna Vitesse op gelijke hoogte kwam en Nilis met zijn treffer de winst binnensleepte. In de finale tegen Willem II moesten strafschoppen de beslissing brengen. Willem II trok met 9-8 aan het langste eind.

Luc Nilis stuurt de doelman de verkeerde hoek in bij deze strafschop. Luc Nilis stuurt de doelman de verkeerde hoek in bij deze strafschop.
Heleen Kristel neemt namens Legendary PSV de (tweede) prijs in ontvangst. Heleen Kristel neemt namens Legendary PSV de (tweede) prijs in ontvangst.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies