PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

“Twee verschillende vormen van PSV”

26 november 2010 23:30
Hoofdcoach Fred Rutten had vrijdag tegen NAC (4-2) ‘twee verschillende vormen van PSV’ gezien. “In de eerste helft hebben we uitstekend gespeeld, alleen slecht verdedigd. In de tweede helft zag ik een PSV dat echt onder de maat was. NAC was ook zeer effectief met de kansen en wij niet”, aldus Rutten op de persconferentie in Breda.

Fred Rutten op de persconferentie: “We hebben slecht verdedigd” Fred Rutten op de persconferentie: “We hebben slecht verdedigd”
PSV

“Kwamen slecht de kleedkamer uit”

“Ik heb vandaag twee verschillende vormen van PSV gezien. Een PSV dat zeker de eerste helft uitstekend heeft gespeeld, alleen slecht verdedigend was. En in de tweede helft een PSV dat echt onder de maat was. Dat was niet zoals wij kunnen spelen”, aldus Rutten in zijn nabeschouwing. “Ondanks dat kregen we toch kansen, maar NAC was daarin zeer effectief en wij niet. We kwamen ook slecht de kleedkamer uit, het stond meteen 3-2. Dit is dit seizoen nog niet gebeurd, een incident. Toch hadden we het vermogen om kansen te creëren, via Reis of Lens kan het nog 3-3 worden. In een overtalsituatie mag het dan nooit meer 4-2 worden. We hebben slecht verdedigd.” Collega Gert Aandewiel was vooral blij met de drie punten en de veerkracht die zijn ploeg getoond had.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies