PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Tiny Sanders vanavond gast in KVDB

20 augustus 2012 17:00
Algemeen directeur Tiny Sanders is vanavond gast aan tafel bij de talkshow Knevel en Van den Brink, om 23.00 uur uitgezonden op Nederland 1. In het EO-programma ontvangen Andries Knevel en Tijs van den Brink gasten uit de actualiteit, politiek, cultuur en sport. Sanders zal onder meer ingaan op de voorgenomen maatregelen uit het Lenteakkoord.

Tiny Sanders is vanavond te gast in Knevel en Van den Brink. Tiny Sanders is vanavond te gast in Knevel en Van den Brink.
PSV

Financiële maatregelen

Knevel en Van den Brink is een praatprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep en wordt op Nederland 1 uitgezonden door de EO. De uitzending begint om 23.00 uur en duurt ongeveer een uur. Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV is uitgenodigd om onder meer te praten over de consequenties van het Lenteakkoord, waarin harde financiële maatregelen zijn voorgenomen. Door een zogeheten crisisheffing op topsalarissen en het mogelijk doorberekenen van de kosten van politie-inzet rondom wedstrijden, krijgen PSV en andere clubs te maken met hoge, onvoorziene kostenposten.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies