PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Stevens: Phillip Cocu meer betrekken bij het eerste elftal

11 november 2008 16:00
Phillip Cocu, die momenteel stage loopt bij de A1 van PSV, krijgt een prominentere rol bij de selectie van PSV. Dat liet hoofdcoach Huub Stevens dinsdagmiddag tijdens de persconferentie op De Herdgang weten. “Hij gaat een uur in de week extra tijd steken in het begeleiden van de jonge gasten.”

Phillip Cocu zal zover mogelijk meer betrokken worden bij het eerste elftal. Phillip Cocu zal zover mogelijk meer betrokken worden bij het eerste elftal.
PSV

Druk schema

De 37-jarige coach in opleiding vertrok in de zomer van 2007 naar de Verenigde Arabische Emiraten en keerde dit seizoen terug bij PSV als stagiair van de A1, waar hij samenwerkt met Ernest Faber. “Hij was afgelopen maandag bij de bespreking aanwezig die ik met de groep had”, liet Stevens weten. Hij toonde zich verheugd met de grote rol voor de 101-voudig international. “We zullen hem wat vaker zien op de training van het eerste team, aangezien hij momenteel toch stage loopt bij PSV.” Het is echter niet zo dat Cocu vast aan de technische staf van het eerste elftal is toegevoegd. “Dat laat zijn schema simpelweg niet toe. Hij is bezig met het behalen van zijn trainersdiploma, loopt stage bij de A1 en is ook nog eens assistent bij Oranje, dus hij maakt al veel uren.” Stevens denkt dat Cocu een bijdrage kan leveren. “We zitten nu in een fase waarin het niet fantastisch loopt dus hebben we hem gevraagd ons te helpen. Hij gaat een uur in de week extra tijd steken in het begeleiden van de jonge gasten. Die spelers hebben daar volgens mij veel baat bij.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies