PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Steun PSV in uit- en thuiswedstrijden: alle informatie

08 september 2009 15:00
Op dit moment is de kaartverkoop voor een aantal wedstrijden van PSV in volle gang. Komende zaterdag speelt de ploeg van hoofdcoach Fred Rutten in het Philips Stadion tegen Roda JC. Voor deze wedstrijd is er ook op de wedstrijddag nog verkoop aan de kassa’s van het stadion. Graag informeren wij je hier over deze en de overige wedstrijden.

Zaterdagavond speelt PSV thuis tegen Roda JC (aanvang 18.45 uur). Zaterdagavond speelt PSV thuis tegen Roda JC (aanvang 18.45 uur).
PSV

PSV - Roda JC (zaterdag 12 september, 18.45 uur)

Na een weekeinde zonder competitievoetbal ontvangt PSV zaterdagavond het team van Roda JC in het Philips Stadion. Kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt nog tot en met de wedstrijddag via TicketBox. Om 17.00 uur gaan de stadionkassa’s bij ingang 10 open. Pinnen is daar helaas niet mogelijk. Voor deze wedstrijd is ook het flexibele uitvak van PSV (vak MM) beschikbaar. Per Club Card kun je twee toegangskaarten aanschaffen.

PSV

AC Sparta Praag - PSV (donderdag 17 september, 21.05 uur)

Op donderdag 17 september speelt PSV haar eerste duel in een reeks van zes groepswedstrijden in de UEFA Europa League. Het team van Fred Rutten reist daarvoor af naar Praag. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten voor eigen vervoer alsmede in combinatie met een busreis beschikbaar. De verkoop verloopt via www.psvuitwedstrijd.nl en eindigt maandag 14 september.

Op zondag 20 september speelt PSV in Rotterdam tegen Feyenoord. Op zondag 20 september speelt PSV in Rotterdam tegen Feyenoord.
PSV

Feyenoord - PSV (zondag 20 september, 14.30 uur)

Twee dagen na terugkeer uit Praag speelt PSV in Rotterdam de Eredivisiewedstrijd tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd zijn alle toegangskaarten in combinatie met een busreis beschikbaar. Verkoop loopt via www.psvuitwedstrijd.nl. De bussen die vertrekken vanuit Woerden en Gilze-Rijen zijn inmiddels volgeboekt, voor vertrek vanuit Eindhoven zijn nog een kleine 50 plaatsen beschikbaar. Indien deze laatste beschikbare kaarten verkocht zijn, komen er geen extra kaarten meer in de verkoop. Dit in verband met een maximaal aantal van 16 bussen dat geparkeerd kan worden bij de Kuip. De Supportersvereniging PSV zet het maximaal aantal dubbeldekbussen in om zoveel mogelijk supporters naar Rotterdam te kunnen vervoeren.

PSV

PSV - De Graafschap (woensdag 23 september, 20.45 uur)

In de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi ontvangt PSV op woensdag 23 september De Graafschap, dat vorig seizoen degradeerde naar de Jupiler League. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is in volle gang via PSV Kaartverkoop Online en TicketBox. Klik hiervoor de verkoopdata voor de verschillende soorten Club Cardhouders. Vanaf zaterdag 12 september geldt er een vrije verkoop. Wil je gratis naar deze bekerwedstrijd, klik dan hier voor de speciale actie van ONS PSV waarmee je een gratis toegangskaart kunt ontvangen.

PSV

Passepartouts UEFA Europa League

Voor de thuiswedstrijden van PSV in de UEFA Europa League kunnen PSV-supporters momenteel per PSV (Seizoen) Club Card 4 passepartouts kopen via PSV Kaartverkoop Online, TicketBox en het loket van PSV Kaartverkoop (Philips Stadion, ingang 27). De verkoop voor de passepartouts eindigt op vrijdag 18 september. Een dag later, zaterdag 19 september, gaan de losse kaarten voor de thuiswedstrijd tegen CRF 1907 Cluj in de verkoop. De losse verkoop voor de andere twee thuiswedstrijden gaat later van start. Klik hier om te zien wanneer de losse verkoop voor PSV - Sparta Praag en PSV - FC Kopenhagen van start gaat.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies