PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Start kaartverkoop Achilles ’29 - PSV

14 september 2012 09:00
Vandaag, vrijdag 14 september, start de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd Achilles ’29 - PSV. Deze wordt gespeeld op donderdag 27 september om 18.45 uur in Groesbeek. Per PSV Club Card kun je vier toegangskaarten kopen. De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl.

PSV

Eigen vervoer

Voor deze wedstrijd zijn alleen kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt door de Supportersvereniging PSV geen busreis georganiseerd. Per PSV Club Card kun je vier toegangskaarten kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Kaarten voor volwassenen kosten € 14,-, voor kinderen t/m 12 jaar en 65+ zijn kaarten beschikbaar voor € 8,-.

PSV

Geen verkoop op wedstrijddag

Er wordt een apart deel van het sportpark gereserveerd voor de PSV-fans. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s gesloten, er vindt dan geen kaartverkoop meer plaats. Alle kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop.

PSV

Boeken

Alle kaarten zijn beschikbaar voor eigen vervoer, ga als volgt te werk om de juiste prijs af te rekenen. Bij het boeken van een kaart voor een volwassene selecteer je de vervoerswijze ‘auto’. Indien je een kaart wilt boeken voor een kind of 65+, selecteer je bij het boeken de vervoerswijze ‘trein’. Helaas is het technisch niet mogelijk om dit op een andere wijze weer te geven, op deze manier wordt de juiste prijs berekend.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 17 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies