PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Scoor foto’s en handtekeningen op de PSV FANdag

24 juli 2012 16:00
De PSV FANdag vindt plaats op woensdag 1 augustus in het Philips Stadion. Tijdens deze jaarlijkse open dag is er weer voldoende gelegenheid om met de spelers in contact te komen. Lees hier wat er allemaal te doen is en kom op woensdag 1 augustus naar het Philips Stadion! De toegang is gratis.

Scoor je handtekeningen tijdens de PSV FANdag op woensdag 1 augustus! Scoor je handtekeningen tijdens de PSV FANdag op woensdag 1 augustus!
PSV

Buitenprogramma

Om 13.00 uur wordt er rondom het Philips Stadion gestart met het buitenprogramma. Om 14.30 uur gaat het stadion open voor een wedstrijd tussen Legendary PSV en Legendary FC Eindhoven en de officiële presentaties van het vrouwenelftal en de PSV-selectie. Na dit binnenprogramma gaan de spelers en speelsters in kleine groepjes langs de verschillende buitenactiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld handtekeningen bemachtigen bij twee handtekeningpunten. Daarnaast zijn er fotopunten van Philips/Mercedes en Menzis waar jij met jouw favoriete speler op de foto kunt. Bovendien zitten er spelers in de dug-out, waar je langs komt met de verkorte PSV Stadiontour, uiteraard kun je ook met hen op de foto! Wil je dit allemaal niet missen? Kom dan naar de PSV FANdag!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies