PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Sanders en Van Houten openen jubileumevent

04 januari 2013 18:15
Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV en Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips NV openden vandaag de feestelijke Nieuwjaarsreceptie van PSV die in het teken staat van het 100-jarig bestaan. Beide heren spraken over de afgelopen 100 jaar. Van Houten overhandigde namens Philips een mooi cadeau.

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV . Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV .

“Al 100 jaar een unieke band met Philips”

Vanaf een groot podium op het veld van het Philips Stadion werden ruim duizend zakelijke relaties en vierhonderd genodigde supporters welkom geheten door Eindhovenaar en oud-zwemmer Pieter van den Hoogenband, die tevens ambassadeur is van de club. Algemeen directeur Tiny Sanders nam het woord aan sprak alle genodigden toe. “PSV is een bedrijf dat zich heeft moeten ontwikkelen. Een bedrijf dat geen negen maanden, maar 90 jaar onder Philips heeft geleefd, voordat het op eigen benen moest staan. De band met Philips is uniek in de wereld, het bewijs kunt u hier elke wedstrijd zien, maar zeker ook vandaag.” Sanders gaf aan dat het aantal partners van PSV per 1 januari uitgebreid is. “Naast Philips, Freo, Nike, Bavaria, Mercedes-Benz, VDL, Menzis, Banning Advocaten, BDO, OAD, Driessen HRM_Payroll en Rabobank/De Lage Landen mogen wij DMG, De Mandemakers Groep, toevoegen aan dit indrukwekkende rijtje.”

Tiny Sanders schudt Frans van Houten de hand. Tiny Sanders schudt Frans van Houten de hand.
PSV

Nieuwe innovatieve LED-schermen

Na Tiny Sanders sprak Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips NV, alle genodigden toe: “PSV en Philips zijn samen een sterk team. Een topclub en een topbedrijf, nu al 100 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het oprichten van een sportclub paste bij het sociale gevoel van de familie Philips.” De samenwerking tussen PSV en Philips blijft de komende jaren gewaarborgd. “In ons eigen Philips Stadion zijn we nu druk bezig met het testen van unieke LED-verlichting voor het veld. Dat biedt veel nieuwe, innovatieve mogelijkheden. Dit soort projecten zijn belangrijk, want om te winnen moet je de lat steeds hoger leggen en jezelf steeds opnieuw uitvinden. Dat geldt voor zowel Philips als PSV.” Namens Philips bood Frans van Houten PSV vier nieuwe LED-schermen aan. Hij lichtte toe dat het de nieuwste en meeste innovatieve schermen zijn, met bijna twee keer zoveel pixels als de oude en dus met veel scherper beeld en scherpere kleuren. Daarnaast zijn ze duurzamer, ze verbruiken ongeveer 50% minder energie.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies