PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Samenvattingen blijven tot en met 2014 bij de NOS

24 augustus 2012 10:00
De samenvattingen van de Eredivisie zijn tot en met 2014 te zien bij de NOS. Eredivisie Media & Marketing (EMM) en de NOS hebben de lopende overeenkomst daartoe met een jaar verlengd, tot en met het seizoen 2013-2014. De verlenging geldt ook voor de live-verslaggeving op de radio via NOS Langs de Lijn.

PSV

Eredivisie samenvattingen tot en met 2014 bij NOS

De samenvattingen van de Eredivisie zijn tot en met 2014 te zien bij de NOS. Eredivisie Media & Marketing (EMM) en de NOS hebben de lopende overeenkomst daartoe met een jaar verlengd, tot en met het seizoen 2013-2014. De verlenging geldt ook voor de live verslaggeving op de radio via NOS Langs de Lijn.

PSV

‘Sterk veranderend medialandschap’

Alex Tielbeke, directeur EMM: “Door de samenwerking met de NOS te verlengen tot en met 2014 creëren we de benodigde ruimte om alle mogelijkheden voor de daaropvolgende periode, in een sterk veranderend medialandschap, rustig en gedegen te onderzoeken. Voor iedereen die het Eredivisie voetbal een warm hart toedraagt is het goed dat we nu in ieder geval duidelijkheid kunnen scheppen over waar de Eredivisie samenvattingen de komende tijd te zien zijn. Met veel plezier bieden we de voetballiefhebbers de zekerheid van nog minimaal twee seizoenen Eredivisie voetbal bij een kwalitatief hoogwaardige en gewaardeerde partner: de NOS”. Jan de Jong, Algemeen Directeur NOS: “Wekelijks kijken miljoenen naar het Eredivisie voetbal bij NOS Studio Sport. Dat is en blijft voor ons de mooiste blijk van waardering. De NOS aanpak staat ook na meer dan vijftig jaar nog als een huis. Wij zijn blij dat de kijker hier nog minimaal twee jaar op kan vertrouwen”.

PSV

‘Nog geen stijging in de waarde van de samenvattingrechten’

Alex Tielbeke licht toe waarom er is gekozen voor een verlenging met één jaar: “Terwijl de live rechten dankzij het succes van Eredivisie Live een positieve ontwikkeling doormaken zien we die stijging niet terug in de waarde van de samenvattingrechten. De waarde van deze rechten bevindt zich thans nog altijd op het niveau van rond de eeuwwisseling. De TV markt in Nederland is momenteel überhaupt van dien aard dat de vergoedingen voor sportrechten aanzienlijk lager liggen dan in de ons omringende landen. Het valt nog maar te bezien hoe dat er over twee jaar uitziet. Die onzekere situatie maakt het nu voor de Eredivisie clubs niet het juiste moment om een verbintenis voor de langere termijn aan te gaan”.

PSV

Reactie NOS

Jan de Jong: “Het liefst heeft de NOS het Eredivisie voetbal voor nog eens vijftig jaar. Daar is nu een bescheiden begin mee gemaakt. De NOS is vooral realistisch. Het medialandschap is sterk aan het veranderen. De concurrentie zal verder toenemen. Op alle denkbare platforms. Maar onze interesse in en enthousiasme voor het Eredivisie voetbal zijn onverminderd groot”.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies