PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Rutten over Benfica: “Mooi affiche met perspectief”

18 maart 2011 14:15
Hoofdcoach Fred Rutten noemt de loting PSV-Benfica ‘een mooi affiche met perspectief’. Aanstaande maandag al gaat hij zelf naar Portugal, als Benfica in de Portugese competitie uit speelt tegen Paços Ferreira. “Ik heb hun Europese uitslagen bekeken en daarin zie je dat ze altijd wel tegendoelpunten hebben gehad. Je kunt er tegen voetballen”, aldus Rutten.

Fred Rutten: “Benfica is een ploeg waartegen je kunt voetballen.” Fred Rutten: “Benfica is een ploeg waartegen je kunt voetballen.”
PSV

“Kijken met respect naar elkaar”

PSV speelt op donderdag 7 april eerst uit in Lissabon, een week later is in Eindhoven de terugwedstrijd. “Het is een mooi affiche. Benfica is een historische club, net als Rangers. Als je bij de laatste acht bent, kun je niet zeggen dat de verschillen groot zijn. We kijken denk ik met respect naar elkaar, maar niet met angstgevoelens. Ik heb de uitslagen bekeken en daarin zie ik een positief iets”, zei Rutten over de tegendoelpunten die de kampioen van Portugal heeft tegen gehad in Europees verband. “Ik heb Schalke-Benfica gezien in de Champions League, het is een ploeg waartegen je kunt voetballen. Het is een team met maar heel weinig Portugezen, het zijn vooral veel Argentijnen en Brazilianen.” Aanstaande maandag is de competitiewedstrijd Paços Ferreira-Benfica. Rutten gaat daar zelf heen, zei hij vrijdagmiddag in zijn vragenuurtje met de pers op De Herdgang.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies