PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Ruststand PSV - Debreceni: 2-0

04 november 2010 21:55
Na een helft spelen gaat PSV tegen Debreceni met 2-0 aan de leiding. Ibrahim Afellay en Jonathan Reis tekenden voor de doelpunten tot nu toe, in een wedstrijd waarin PSV volledig het heft in handen heeft en nog een aantal kansen meer kreeg. Arbiter Mark Courtney trok één gele kaart, die was voor verdediger Wilfred Bouma.

Ibrahim Afellay zette PSV na 22 minuten spelen op voorsprong. Ibrahim Afellay zette PSV na 22 minuten spelen op voorsprong.
PSV

Doelpunten Afellay, Reis

Met dezelfde elf spelers als in de laatste competitiewedstrijden - inclusief Erik Pieters, die gewoon fit was - begon PSV aan de vierde groepswedstrijd van de UEFA Europa League. Al vroeg was er gevaar van Jeremain Lens, maar zijn voorzet ging voorlangs zonder dat een PSV’er erbij kwam. Na ruim twintig minuten was het wel raak. Dzsudzsák gaf een hakje op Ibrahim Afellay en de aanvoerder haalde van zo’n twintig meter doeltreffend uit, 1-0. Ola Toivonen leek de 2-0 te maken, maar zijn schot ging op de paal. Vlak voor rust kwam die stand alsnog op het bord. Het steekpassje was van Toivonen en Jonathan Reis maakte zijn eerste Europese goal van het seizoen. Overigens was het ook voor Ibrahim Afellay zijn eerste UEFA-treffer dit jaar. In de andere wedstrijd tussen Sampdoria en Metalist staat het nog 0-0.

Later een volledig verslag en meer foto’s uit het Philips Stadion© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies