PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Run op kaarten PSV - AC Milan

20 april 2005 13:45
Er zijn nog slechts een paar duizend toegangskaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd in de halve finales van de Champions League tegen AC Milan. Dit duel wordt op woensdag 4 mei in het Philips Stadion gespeeld.

Afgelopen zaterdag is de verkoop van deze Europese topwedstrijd gestart. Massaal hebben Seizoen Club Card-houders een toegangskaart gekocht bij de verkooppunten van TicketBox. Tot en met gisteren konden Seizoen Club Card-houders hun ?eigen plaats? kopen. Van vandaag tot en met vrijdag 22 april zijn Seizoen Club Card-houders in de gelegenheid om een andere plaats te kopen, indien zij de eigen plaats niet hebben gekocht.

2.500 kaarten voor UEFA
Bovendien heeft PSV 2.500 toegangskaarten beschikbaar moeten stellen aan de UEFA. Deze toegangskaarten zijn onder andere bestemd voor de sponsors van de UEFA. Ook worden er extra plaatsen door de UEFA opgeëist in verband met extra cameraposities.

Ben er snel bij!
Leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders hebben donderdag en vrijdag de mogelijkheid om één kaart voor de wedstrijd tegen de Italiaanse kampioen te kopen. Vanaf zaterdag zouden er in principe twee extra kaarten worden gekocht per PSV Club Card, echter is de verwachting dat de wedstrijd dan al uitverkocht zal zijn. Ben er dus snel bij!
© PSV NV

vorige volgende


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies