PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Rentree Pieters met verliezend Jong PSV

21 februari 2012 09:15
Erik Pieters heeft maandagavond zijn rentree gemaakt in Jong PSV, dat op bezoek ging bij Jong AZ. De verdediger kwam voor het eerst sinds 15 oktober, nadat hij na een half uur spelen uitviel in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, weer in actie. Jong PSV verloor gisteravond met 2-1.

PSV

Video: Erik Pieters blij met eerste minuten

PSV

Pieters tevreden over rentree

“Mijn voet voelde goede. Ik heb er wel een paar tikken op gehad, maar tijdens de wedstrijd ging die pijn snel weg. In de ochtend even afwachten wat de reactie is en dan in overleg met de staf wat de vervolgstappen zijn. Ik ben in ieder geval blij dat ik mijn eerste minuten weer heb gemaakt en dat het allemaal goed is gegaan”, zei Erik Pieters na afloop van de wedstrijd. De wedstrijd zelf verliep een stuk minder goed voor Jong PSV dat naast Pieters ook Stijn Wuytens, Marcel Ritzmaier en doelman Przemyslaw Tyton in het elftal had. Bij rust keek de ploeg van coach Marco Roelofsen tegen een 2-0 actherstand aan door doelpunten van Massaoud en Ortiz. In de slotfase bracht Wuytens de spanning nog enigszins terug door de 2-1 te scoren, maar meer zat er niet in voor Jong PSV dat hierdoor de ploeg uit Alkmaar zag passeren op de ranglijst. Jong PSV staat nu vierde met 28 punten uit zestien wedstrijden. Volgende week maandag is Jong Feyenoord/Excelsior te gast op De Herdgang. De Rotterdammers kunnen Jong PSV donderdag overigens nog op de ranglijst passeren als zij hun thuiswedstrijd tegen FC Utrecht weten te winnen.

PSV

Opstelling Jong PSV:

Tyton, Najah, Koch, Verkoelen (73, Betancourt), Pieters (62, Ospitalieri), Ojo, Ritzmaier (73, Van Ooijen), Wuytens, Bourdouxhe, Locadia en Depay.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies