PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Reacties Advocaat en Van Bommel na FK Zeta - PSV

24 augustus 2012 00:15
PSV won donderdagavond in Podgorica met duidelijke cijfers de eerste van twee play off-wedstrijden tegen FK Zeta. Op een korte persconferentie na afloop sprak hoofdtrainer Dick Advocaat van een ‘goede score’. “Vijf keer scoren in een uitduel is natuurlijk prima.” Aanvoerder Van Bommel: “Het kan altijd beter, we hadden meer moeten scoren.”

Hoofdtrainer Dick Advocaat op de persconferentie na afloop. Hoofdtrainer Dick Advocaat op de persconferentie na afloop.
PSV

Reactie Dick Advocaat

Helemaal tevreden was Advocaat echter niet. “In de eerste helft hadden we er twee of drie meer moeten scoren, dit elftal is daartoe in staat. We weten dat we een beter team hebben, maar we waren voor de goal niet scherp genoeg.” Complimenten waren er ook voor de tegenstander, die in het hele spel eigenlijk nauwelijks voorkwam. “Mijn complimenten hoe hard Zeta gewerkt heeft. In het begin kregen ze toch enkele kleine kansen. Als je blijft werken krijg je vanzelf resultaat”, gaf hij de tegenstander mee.

PSV

Reactie Mark van Bommel

“Het kan altijd beter, we hadden meer moeten scoren. De mogelijkheden hebben we daarvoor gehad. Maar onder deze omstandigheden, met deze hitte en het veld, moet je met 5-0 tevreden zijn”, aldus de aanvoerder van PSV die uiteraard ook content was met zijn doelpunt. “Ja, daar ben ik wel blij mee. Als je zo dicht bij de goal staat en hem zo mooi terugkrijgt van Ola, dan moet je hem wel maken.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies