PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Reactie Advocaat na 5-0
 overwinning

18 augustus 2012 21:30
Na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC (5-0) was hoofdcoach Dick Advocaat content met de overwinning. “Wij hebben vandaag vooral in de tweede helft erg dominant gevoetbald.” Ruud Brood, trainer van de bezoekers, was uiteraard minder tevreden. “De tweede helft was slecht van onze kant.”

Hoofdtrainer Dick Advocaat schudt Ruud Brood de hand. Hoofdtrainer Dick Advocaat schudt Ruud Brood de hand.
PSV

Reactie Advocaat

Hoofdcoach Dick Advocaat toonde zich op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC een tevreden man. “Na een eerste fase waarin Roda JC er af en toe dreigend uit zag, hebben wij na de 1-0 het initiatief overgenomen. We gingen makkelijker voetballen, hadden continu balbezit en ware met name op het middenveld zeer dominant.” Toch was de coach vooral over de tweede helft erg tevreden. “We hebben in de opbouw weinig fouten gemaakt, vooral na de 2-0. We lieten de bal gemakkelijk rond gaan en dan zie je dat Roda het niet meer volhoudt”, besloot Advocaat.

PSV

Reactie Brood

Na afloop van het duel was Roda JC-trainer Ruud Brood uiteraard teleurgesteld met het resultaat van zijn ploeg. “We hadden vooraf afgesproken dat we gewoon moesten gaan voetballen en dat ging in mijn ogen uitstekend, tot de tegentreffer. De tweede helft was zeer slecht van onze kant. Na de 3-0 hebben we niets meer gedaan. We konden alleen maar tegenhouden tegen een sterk PSV dat er te makkelijk overheen kwam. Deze nederlaag is heel vervelend, zeker de manier waarop”, aldus Brood.

Van Bommel: 'Ik word zo moe van die discussie'© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies